Αρχική » Προσφορές » Εικόνα - Ήχος » Ακουστικά Bose QuietComfort 25 (Μαύρο, Apple έκδοση) 227,69€ @ Amazon.es
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Ακουστικά Bose QuietComfort 25 (Μαύρο, Apple έκδοση) 227,69€ @ Amazon.es
0
0
0

Ακουστικά Bose QuietComfort 25 (Μαύρο, Apple έκδοση) 227,69€ @ Amazon.es

Περιγραφή:

Φυσικά τα προϊόντα Bose απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό. Τα συγκεκριμένα ακουστικά πωλούνται στην Ελλάδα από 317€, συνεπώς η τιμή στο ισπανικό Amazon είναι σχεδόν 30% χαμηλότερη. Η έκδοση της προσφοράς είναι για Apple συσκευές και είναι σε μαύρο χρώμα.

Στα διάφορα reviews αναφέρονται με πολύ καλή λόγια στην ποιότητα του ήχου και την κατασκευή τους.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2468872,00.asp

http://www.trustedreviews.com/bose-quietcomfort-25-review

Επίσημη σελίδα (ελληνικά)


Μόλις φορέσεις τα ακουστικά κεφαλής Bose QuietComfort 25 θα διασκεδάσεις με τη μουσική σου ακούγωντας μόνο την αγαπημένη σου μουσική. Θα δώσεις ένα τέλος στους γύρω θορύβους που είχες μέχρι σήμερα!

Θυμάσαι πως ένιωσες όταν μπήκες στο αεροπλάνο και προσπαθούσες να ακούσεις μουσική από το iPod, iPhone σου; Είχε απίστευτη φασαρία με αποτέλεσμα να μην χαλαρώνεις καθόλου με τα τραγούδια σου. Τώρα με τα Bose QuietComfort 25η μουσική σου θα είναι δυνατή, ισσοροπημένη και με βάθος.

Τα Bose QuietComfort 25 έχουν κατασκευαστεί για να ταιριάζουν απόλυτα στις συσκευές της Apple δηλαδή σε iPhone, iPod, iPad. Μόλις τα πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις την εκλεκτή ποιότητα υλικών που μόνο η Bose διαθέτει. Περιλαμβάνει επίσης ένα inline μικρόφωνο με κουμπιά ώστε να διαχειρίζεσαι τα τραγούδια και τις κλήσεις σου από Apple συσκευές.

Μπαταρία ΑΑΑ θα χρειαστείς καθώς στο δεξί ακουστικό περιλαμβάνει υποδοχή και τη χρησιμοποιεί στην ακύρωση των εξωτερικών θορύβων.

Kiwi standing on oval Ευρώπη
227.69 €

Πριν από 6 έτηΠριν από 6 έτη


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments