Αρχική » Προσφορές » Gaming » Ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα στις 18:00 στο Epic Games Store. ** 30/12: Shadow of the Tomb Raider DE, Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration and Tomb Raider GOTY (2013)**
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
δημοφιλής προσφορά ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ
Ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα στις 18:00 στο Epic Games Store. ** 30/12: Shadow of the Tomb Raider DE, Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration and Tomb Raider GOTY (2013)**
15
+368
383

Ένα δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα στις 18:00 στο Epic Games Store. ** 30/12: Shadow of the Tomb Raider DE, Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration and Tomb Raider GOTY (2013)**

Λήξη: 06/01/22

Περιγραφή:

Καλησπέρα, χρόνια πολλά και και καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία! Η Epic Games ξεκινά από τις 16/12 όπως και πέρυσι τα giveaways για PC, που θα διαρκέσουν μέχρι τις 31/12, δίνοντας για σήμερα 30/12 έως και 6/1 δωρεάν την εξαιρετική τριλογία: Shadow of the Tomb Raider DE, Rise of the Tomb Raider 20 Year Celebration and Tomb Raider GOTY (2013). ** άλλαξα για ευκολία τη σειρά παιχνιδιών από πάνω τα νεότερα προς τα κάτω τα παλαιότερα κατά μέρα**

Απαραίτητο για να τα αποκτήσεις είναι να διαθέτεις λογαριασμό στην Epic Games, στον οποίο τα προσθέτεις στη βιβλιοθήκη σου μέχρι 06/01/22 (17:59), κρατώντας τα με αυτόν τον τρόπο στην κατοχή σου μόνιμα (έχεις τη δυνατότητα να τα κάνεις download όποτε επιθυμείς).

Get a $10 Epic Coupon | Holiday Sale 2020 - Epic Games Store

Φυσικά όπως και πέρυσι δίνει και το κουπόνι 10 ευρώ για αγορές από 15 ευρώ και άνω: https://www.epicgames.com/store/en-US/co...liday-sale

Με την πρωτοβουλία 15 δωρεάν παιχνίδια για τα Χριστούγεννα στο Epic Games Store , μαζί με το δωρεάν παιχνίδι και οι χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις: https://www.epicgames.com/store/en-US/sales-and-specials/holiday-sale

30/12:  Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition    (μέγεθος παιχνιδιού: 65,7 gb)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/75092...e_Edition/  (τιμή: 13,05€)

Το Tomb Raider του 2013, το πρώτο μέρος της reboot τριλογίας έπλασε εκ νέου τη Lara ως μια άπειρη δεκαοχτάχρονη, της οποίας η πρώτη αρχαιολογική αποστολή κατέληξε με την ίδια να ναυαγεί στο μυστηριώδες νησί Yamatai. Εκεί παρακολουθήσαμε την εξέλιξή της από καλομαθημένη νεαρή σε survivor, που δεν θα διστάσει να σκοτώσει εφόσον το απαιτεί η κατάσταση. Ήταν μια διαφορετική προσέγγιση του χαρακτήρα από αυτή των προηγούμενων τίτλων, μια που προσέφερε μια πιο άγουρη και ευάλωτη Lara, η οποία σμιλευόταν μπροστά στα μάτια του παίκτη ώστε να γίνει ο σκληροπυρηνικός χαρακτήρας που όλοι ξέρουμε. Το πρόβλημα είναι, ότι φτάνοντας στο τρίτο μέρος της τριλογίας, ακόμα περιμένουμε. Μην με παρεξηγήσετε, σίγουρα είναι πιο σκληραγωγημένη, αλλά της λείπει αυτή η γοητεία των παλαιότερων games.

Ελληνικό review 1

Το Shadow Of The Tomb Raider έπρεπε να λέγεται Tomb Raider και να αντιμετωπιστεί ως ένα ακόμη reboot για τη σειρά. Στην ιστορία που διηγείται τα γεγονότα των δύο προηγούμενων τίτλων έχουν πολύ περιορισμένο ρόλο, παρουσιάζονται κυρίως ως ένδειξη ότι η Lara δεν έχει ωριμάσει ακόμη καθώς ξεκινά την τρίτη σύγχρονη περιπέτειά της. Ωστόσο το Shadow Of The Tomb Raider είναι πιο…Tomb Raider από τους προηγούμενους δύο τίτλους και, επίσης, πιο μοναδικό μείγμα που είναι ευκολότερο να δικαιολογήσει την ύπαρξή του, κάτι δύσκολο καθώς τις δύο προηγούμενες φορές ο στόχος φάνηκε να είναι η ανάδειξη σε ανθυποUncharted. Η εμμονή αυτή φαίνεται να ανήκει στο παρελθόν και ελπίζουμε να μείνει εκεί ακριβώς. Ακίνητη. Εντός του παιχνιδιού η στροφή επιχειρείται να δικαιολογηθεί σε ψυχολογικό και φιλοσοφικό επίπεδο, με τον Jonah σε ρόλο φωνής της λογικής και την Lara να συνειδητοποιεί απότομα τι κάνει τόσο καιρό. Όλο αυτό είναι περιτύλιγμα βέβαια στα θετικά βήματα που γίνονται, γενικότερα, από τους δημιουργούς, αν και όχι σε όλους τους τομείς.

Ελληνικό review 2

Υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό το οποίο συνδέει τα Tomb Raider και εν συνεχεία την ίδια την Lara Croft με την gaming συνειδητότητα. Βλέπετε τα πρώτα (και για πολλούς τα μόνα αυθεντικά) Tomb Raider, σηματοδότησαν όχι μόνο την απαρχή των περιπετειών της Lara αλλά και εκατομμυρίων είτε παλαιότερων είτε πρώτο εισαχθέντων  gamers σε 3D περιβάλλον, με το Tomb Raider του 1996 να είναι ένα από τα πρώτα βιντεοπαιχνίδια που παρουσίασαν έναν πλήρως τρισδιάστατο κόσμο διαθέσιμο προς εξερεύνηση. Αυτή η παρθενική, σχεδόν ποιητική σύμπλευση μεταξύ ψηφιακού avatar και παίκτη προς την ανακάλυψη νέων εμπειριών που προκλήθηκε από την πολυπόθητη έλευση και διάθεση του 3D στις μάζες, σε συνδυασμό με τα πληθωρικά πολύγωνα της Lara και φυσικά με το ότι είχαμε να κάνουμε με αξιόλογα παιχνίδια, οδήγησε στο να θεωρείται η πρώτη τριλογία όχι μόνο κλασσική αλλά και αγαπημένη από μεγάλη μερίδα του κοινού, εμπεριέχοντας όμως γερές δόσεις νοσταλγίας.

Ελληνικό review 3

Ελληνικό Gameplay

 

 

30/12:  Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration     (μέγεθος παιχνιδιού: 33,6 gb)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/39122...mb_Raider/ (τιμή: 5,99€)

Η δεσποινίς Croft, πάλι στο προσκήνιο

Πέρασαν κιόλας 20 ολόκληρα χρόνια. Σαν χθες θυμάμαι δύο πιτσιρικάδες (εμένα και τον αδερφό μου) να παλεύουμε να βγάλουμε άκρη για το που πρέπει να πάμε ή το τι πρέπει να κάνουμε ώστε να τερματίσουμε το πρώτο εκείνο «Lara Croft» παιχνίδι. Η αναδρομή αυτή είναι μια αυτόματη διαδικασία στο κεφάλι μου κάθε φορά που πιάνω στα χέρια μου έναν τίτλο που φέρει το όνομα της δεσποινίδας Croft. Μπορώ να μιλάω για ώρα για το πόσο εκνευριστικά άλλα και συνάμα λυτρωτικά ήταν εκείνα τα πρώτα παιχνίδια βουτηγμένα στα πολύγωνα και την ατμόσφαιρα του Indiana Jones. Έχοντας παίξει το Tomb Raider Definitive Edition στο PS4 , είχα μεγάλη αγωνία να δω τη μεταφορά του Rise of The Tomb Raider στην κονσόλα της Sony. Έπρεπε να περιμένουμε να λήξει η περίοδος που ήταν exclusive για την Microsoft και το Xbox One και έτσι εσκεμμένα δεν το δοκίμασα την ώρα που κυκλοφόρησε.

Ελληνικό review 1

Το Rise of the Tomb Raider συνεχίζει την ιστορία της ανανεωμένης Lara Croft μετά τα γεγονότα του πρώτου μέρους, που κυκλοφόρησε το 2013. Η Lara παλεύει να εξηγήσει στον κόσμο τα όσα βίωσε στα γεγονότα του πρώτου κεφαλαίου. Η ανάγκη της για την εύρεση της αλήθειας την έχει οδηγήσει στα βήματα του πατέρα της και της τελευταίας του έρευνας και συγκεκριμένα την αναζήτηση της χαμένης πόλης του Kitezh και την υπόσχεση για αθανασία. Στο Rise of the Tomb Raider η Lara παλεύει με τους δαίμονες του παρελθόντος του πατέρα της. καθώς και με τους κοντινούς της ανθρώπους που την προειδοποιούν για την εμμονή της και πως στοίχισε τη ζωή του πατέρα της. Κανένας όμως δεν έχει τη δύναμη να μεταπείσει την ισχυρή βούληση της ηρωίδας μας, που ξεκινάει ένα ταξίδι στο άγνωστο και θα την οδηγήσει από τις καυτές ερήμους της Συρίας στις παγωμένες πεδιάδες της Σιβηρίας. Ταυτόχρονα, τον ίδιο στόχο με τη Lara έχει και η μυστική οργάνωση Trinity, οδηγώντας έτσι τις δυο πλευρές σε έναν αγώνα δρόμου, που όμως έχει τις ρίζες του πολύ πιο βαθιά από ότι η Lara περιμένει, αποκαλύπτοντάς της αλήθειες, που και η ίδια δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει.

Ελληνικό review 2

Κάνει κρύο στην Σιβηρία
Tα γεγονότα του Rise of the Tomb Raider λαμβάνουν χώρα ένα χρόνο μετά το Tomb Raider 2013 και το ταξίδι της Lara στην Ιαπωνία και την νήσο Yamatai. Αυτή την φορά, η Lara Croft θα ταξιδέψει μέχρι την παγωμένη Σιβηρία, όπου έχοντας σαν βασικό στόχο να αποκαταστήσει το όνομα του πατέρα της αναζητεί μία πηγή αθανασίας που ονομάζεται Divine Source.
Eμπόδιο στον σκοπό της Lara, εκτός του πραγματικά αφιλόξενου περιβάλλοντος της Σιβηρίας, θα σταθεί και η μυστική οργάνωση Trinity, η οποία προφανώς αναζητά το ίδιο αντικείμενο, ενώ οι γηγενείς κάτοικοι της περιοχής θα αποδειχθούν αξιόπιστοι σύμμαχοι σε αυτή την περιπέτεια. Σε γενικές γραμμές, ενώ το σενάριο του Rise of the Tomb Raider είναι καλύτερο από αυτό του προηγούμενου τίτλου, προσωπικά ούτε με συνάρπασε, ούτε με ενθουσίασε. Εκτός από ένα σχετικά μεγάλο plot twist προς το τέλος, η ιστορία δεν παρουσιάζει κάτι το πρωτότυπο και το γράφω αυτό χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία της. Το σενάριο είναι μια χαρά, απλά περιμέναμε κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι της σειρά Tomb Raider.

Ελληνικό review 3

Ελληνικό Gameplay

 

 

30/12:  Tomb Raider    (μέγεθος παιχνιδιού: 23,4 gb)

Σχετικά με το παιχνίδι και κριτικές στο STEAM: https://store.steampowered.com/app/20316...mb_Raider/

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…

Ήταν Οκτώβριος του 1996 όταν η Lara Croft εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε PC και τις τότε κονσόλες 32-bit, PlayStation και Sega Saturn. Σε μια εποχή όπου η 3D απεικόνιση μόλις που είχε γεννηθεί, είχαμε μείνει όλοι με ανοιχτό το στόμα, βλέποντας μια καλλίγραμμη νεαρή ηρωίδα με καστανό μαλλί και μεγάλα boobs. Την ερωτευτήκαμε, παρά τα…χοντροκομμένα της pixels και στο τέλος την αγαπήσαμε, μέσω των επόμενων games αλλά και των ταινιών που ακολούθησαν, με πρωταγωνίστρια της Angelina Jolie.

Η νεαρή Βρετανίδα συμπληρώνει αισίως φέτος τις 10 εμφανίσεις στον χώρο των video games, οι πέντε εκ των οποίων έχουν αναπτυχθεί απ’ την Crystal Dynamics και όχι την Core Design που είχε αναλάβει την Lara στα πρώτα της βήματα. Με το “10 το καλό” λοιπόν, η Square Enix, η οποία ως γνωστόν έχει εξαγοράσει την εκδότρια εταιρεία Eidos, αποφασίζει πέντε χρόνια μετά την τελευταία έκδοση (Tomb Raider: Underword) να πραγματοποιήσει ένα reboot στη σειρά (είναι άλλωστε της μόδας τα τελευταία χρόνια) και να μας παρουσιάσει την Lara Croft στα πρώτα της βήματα. Όχι σε αυτά του 1996, αλλά στην εποχή όπου η αγαπημένη μας ηρωίδα ήταν ένα μικρό και άβγαλτο κοριτσάκι.

Ελληνικό review

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα...

Tomb Raider Full Gameplay Walkthrough

 

 

29/12:  Salt and Sanctuary     (μέγεθος παιχνιδιού: 527 mb)

28/12:  Moving Out      (μέγεθος παιχνιδιού: 602 mb)

27/12:  Mages of Mystralia     (μέγεθος παιχνιδιού: 9,44 gb)

Control Review

26/12:  Control      (μέγεθος παιχνιδιού: 29,9 gb)

25/12:  Prey   (μέγεθος παιχνιδιού: 39,5 gb)

24/12:  Pathfinder: Kingmaker – Enhanced Plus Edition   (μέγεθος παιχνιδιού: 29,4 gb)

23/12:  Vampyr    (μέγεθος παιχνιδιού: 15 gb)

22/12:  Mutant Year Zero: Road to Eden    (μέγεθος παιχνιδιού: 7,56 gb)

21/12:  Second Extinction™

20/12:  Loop Hero

19/12:  The Vanishing of Ethan Carter

https://www.lagonika.gr/wp-content/uploads/2021/12/7.png

18/12:  Remnant: From the Ashes

17/12:  Neon Abyss

16/12:  Shenmue III

Υπόλ. Κόσμος Υπόλ. Κόσμος
Δωρεάν

Πριν από 4 μήνεςΠριν από 5 μήνες


Subscribe
Ειδοποιήσεις:
68 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
zisis7
27/12/2021 16:17
  • Ta epomena mallon einai auta
  • December 27th – Mages of Mystralia (unconfirmed)
  • December 28th – Moving Out (unconfirmed)
  • December 29th – Salt and Sanctuary (unconfirmed)
  • December 30th – Tomb Raider trilogy (unconfirmed)
Paskal
Απάντηση προς  zisis7
28/12/2021 11:28

1/4 σωστός προς στιγμή φίλε μου

zisis7
Απάντηση προς  Paskal
28/12/2021 19:00

2/4

Tigio
Απάντηση προς  zisis7
29/12/2021 18:14

3/4 και πάμε φουλ για tomb raider trilogy

eliac7
Απάντηση προς  zisis7
30/12/2021 18:03

4/4. Ολόσωστος (δινει 3 τελικα)

Last edited 4 μήνες πρίν by eliac7
Lefteris2
29/12/2021 11:25

Ρε παιδιά έχετε κάνει sticky για μια εβδομάδα μια προσφορά που ενδιαφέρει το 1% των ανθρώπων που μπαίνουν στο λαγονικα.
Πιάνει όλη την βιτρίνα και πρέπει να κάνεις σκρολ για να δεις τι καινούργιο υπάρχει.
Φιλική παρατήρηση.

Voutsik
Απάντηση προς  Lefteris2
29/12/2021 14:29

Πως συμπέρανες φίλτατε οτι ενδιαφέρει μόνο 1% των ανθρώπων που μπαίνει στο λαγονικά? Είναι κάτι το οποίο παίρνει update κάθε μέρα με ένα καινούριο παιχνίδι που πολύ από εμάς θέλουμε να έχουμε στην συλλογή μας 🙂
Y.Γ και σιγά το παραπάνω scroll που χρειάζεται να κάνεις….

stzan
Απάντηση προς  Lefteris2
29/12/2021 15:15

Γράψε μας το τηλέφωνό σου να σε ενημερώνουμε απευθείας για να μη κάνεις σκρολ και μας πάθεις τίποτα.

Nikos12
Απάντηση προς  stzan
30/12/2021 19:06

Δάκρυσα 😂

Revenant
Απάντηση προς  Lefteris2
29/12/2021 16:07
Last edited 4 μήνες πρίν by Revenant
Rider
Απάντηση προς  Lefteris2
29/12/2021 18:26

Πολύ αναρωτιούνται από πού βγαίνει το 1%. Είναι πολύ απλό, δεν αρέσει στον Lefteris2 άρα ενδιαφέρει μόνο το 1%.

apopsis
Απάντηση προς  Lefteris2
29/12/2021 19:46

Εμένα πάλι που επίσης δεν με ενδιαφέρει το gaming και ακόμα περιμένω να βάλουν κανένα Pac Man γιατί εκεί έχω μείνει 🙂 .. εχω κάνει λογαριασμό στην Epic και τα προσθέτω κάθε μέρα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ισως έρθουν και άλλες πανδημίες, και μπορεί να χρειαστούν τώρα στα γεράματα!

ps. Θα ήταν χρήσιμο νομίζω η αρχική σελίδα που ανανεώνεται κάθε μέρα με review links και πληροφορίες για το εκάστοτε παιχνίδι (και σβήνονται αυτά της προηγούμενης μέρας) να γίνει ενα edit στο τέλος και να περιέχει συγκεντρωτικά ολες τις πληροφορίες που αναρτήθηκαν για όλα τα games.
Ετσι σαν σημείο αναφοράς να ανατρέχουμε στην σναρτηση εδώ αν χρειαστεί.

Last edited 4 μήνες πρίν by apopsis
letlive96
Απάντηση προς  Lefteris2
29/12/2021 19:56

Είναι μία προσφορά που συνεχώς ανανεώνεται για αυτές τις μέρες που θα διαρκέσει. Όσο για το 1%..? Από το -13 / +319 αυτό συμπέρανες?

bargainlover81
Απάντηση προς  Lefteris2
30/12/2021 20:27

Έλα πες την αλήθεια τώρα.. Να trollαρεις ήθελες κ να ευθυμήσουμε μέρες που είναι….

eliac7
30/12/2021 18:15

Να υπενθυμίσω, για τα σημερινά παιχνίδια (30/12), μπορεί κάποιος να τα κάνει claim μέχρι και 06/01/22.

eliac7
Απάντηση προς  exotic
30/12/2021 18:22

Ωπ, δεν το πρόσεξα, ωραίος! Καλή χρόνια με υγεία!

christospvl
30/12/2021 18:59

οτι καλυτερο το tomb raider

megatontnt
31/12/2021 01:53

καλησπερα και χρονια πολλα.
ειδα επεισης οτι και αυτο ειναι δωρεαν https://www.epicgames.com/store/en-US/p/shadow-of-the-tomb-raider

megatontnt
Απάντηση προς  exotic
31/12/2021 13:41

καλημερα και Χρονια πολλα! Εννοειτε οτι δεν το ειδα! στις 02:00 εβλεπα δεν εβλεπα!