Μακαρόνια χρυσή σειρά μισκο 0.25€ με pockee

ΈληξεΜακαρόνια χρυσή σειρά μισκο 0.25€ με pockee

ritarita   Πριν από 171 ημέρες  
Μακαρόνια χρυσή σειρά μισκο 0.25€ με pockee

Ημ. Λήξης : 07-08-2019

Ολη η σειρα απο 1.26 στα 0,75 και pockee επιστρέφει 0.5 €ως και Τετάρτη

(14)

14 Σχόλια για "Μακαρόνια χρυσή σειρά μισκο 0.25€ με pockee"

Ειδοποιήσεις:
avatar
1200
makislog

Το χρησιμοποιείτε το pockee, έχει “αποτέλεσμα”; Από το λίγο που ασχολήθηκα, λίγα προϊόντα έχει που να με ενδιαφέρουν ή που βγαίνουν οικονομικότερα από άλλα αντίστοιχα που δεν συμπεριλαμβανονται στις προσφορές.

Tony

Ουτε εμένα με βόλεψε. Βρήκα πιο εύκολο το cashback της Vodafon

Lazorik

Όταν ξεκίνησε, μπορούσες να συνδυάσεις όλες τις προσφορές των super market με τα κουπόνια του pockee. Πλέον ελάχιστες προσφορές αξίζουν, όπως αυτή.

Tracer

Όχι γενικά το pockee πλέον κινείται στα όρια της απάτης. στην αρχή για να τραβήξει κόσμο “επέστρεφε” κάτι ψιλα. πλέον όσα (πολλά) λεφτά και να ψωνίζεις δεν κερδίζεις τίποτα. Πρέπει να αγοράζεις μόνο αυτά που σου προτείνει κάτι που αν κάνεις φυσικά στο τέλος όχι απλά δεν κερδίζεις αλλά αγοράζεις πράγματα που δεν θες ή δεν θα προτιμούσες ως ανταγωνιστικα σε διαφορετική περίπτωση.

attanasio

Παλιότερα που μπορούσες να συνδυάσεις το pockee με τις προσφορές των καταστημάτων σου επέστρεφε σε πολλές περιπτώσεις και πάνω από το 100% της αξίας των προϊόντων. Αυτό όπως είναι φυσικό δεν μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα και τώρα σου επιστρέφει κάτι λίγα… Το γεγονός αυτό “χάλασε” τους κουτοπόνηρους βλάχους που αφού στοκάρανε χάρη στο pockee τσάμπα καλλυντικά και απορρυπαντικά για όλο το σόι για μια 10ετία βγαίνουν τώρα και το κράζουν…

Lazorik

Με τον κίνδυνο να χαρακτηριστώ “κουτοπόνηρος βλάχος”, το πρόβλημα του pockee δεν είναι ότι πλέον δεν επιστρέφει το 100% της αξίας των προϊόντων, αλλά ότι τις περισσότερες φορές συμφέρει πιο πολύ να εκμεταλλευτείς τις προσφορές των super market για να αγοράσεις ένα προϊόν, παρά να χρησιμοποιήσεις κουπόνι pockee για να αγοράσεις το ίδιο προϊόν από ένα super market που δεν το έχει σε προσφορά.

p_under
Panos

Μπραβο για την προσφορα που ξετρυπωσες.

metaDog

Ισχύει το ίδιο στο cashback της Vodafone, thanks!

upxrtc

Γράφει μόνο για 1 τεμαχιο

Νικ
Νικ

πότε σου επιστρέφουν τα χρήματα εάν έχεις βάλει paypal ?

Axi

Εγω χθες αγορασα-σημερα τα εβαλαν στο pockee λογαριασμο μου.Για να τα στειλεις στο paypal πρεπει να εχεις 5 ευρω και πανω(ενω στο vodafone 1 ευρω) και μπαινουν σε μια με δυο μερες…
Σπαγγετίνι MISKO Χρυσή Σειρά Νο10 500gr
Με προσφορά στο κατάστημα
Κουπόνι: 0,50€ / ανά 1 τμχ.
Eπιβεβαιώθηκαν: 6τμχ
Όριο εβδομάδας: 6/6
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:3,00€

wpDiscuz