Απευθείας πτήσεις Αθήνα - Νέα Υόρκη με επιστροφή από 277€ στην Alitalia για Σεπ-Οκτ '19

Απευθείας πτήσεις Αθήνα - Νέα Υόρκη με επιστροφή από 277€ στην Alitalia για Σεπ-Οκτ '19

Lagoniko K-9Lagoniko K-9   Πριν από 103 ημέρες  
athina_nea_Yorki
277 €

Στη σελίδα της Alitalia οι χαμηλότερες τιμές είναι 299€ τον Σεπτέμβρη και 303€ τον Οκτώβριο για πτήσεις με απλή χειραποσκευή 8 κιλών.

Από το site της εταιρίας φαίνονται εύκολα οι ημερομηνίες με τη χαμηλότερη τιμή, ενώ οι πτήσεις γίνονται λογικά μέσω της συνεργαζόμενης Delta.

Κλείντας το εισιτήριο σε κάποια σελίδα σύγκρισης αεροπορικών όπως Scyscanner, Momondo κλπ οι τελικές τιμές είναι ελαφρώς χαμηλότερες μέχρι και 276,59€ όπως φαίνεται παρακάτω:

 

(5)

5 Σχόλια για "Απευθείας πτήσεις Αθήνα – Νέα Υόρκη με επιστροφή από 277€ στην Alitalia για Σεπ-Οκτ ’19"

Ειδοποιήσεις:
avatar
1200
maremar

Παιδιά απλά ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Άρθρο γραμμένο τον περασμένο μήνα…
Στενεύουν τα περιθώρια για τη διάσωση της Alitalia (http://www.kathimerini.gr/1020486/article/oikonomia/die8nhs-oikonomia/steneyoyn-ta-peri8wria-gia-th-diaswsh-ths-alitalia)!!!
Μήπως τον Σεπτέμβριο δεν υπάρχει Alitalia…ψάχνουν για ρευστό οι Ιταλοί και “σκοτώνουν” τις τιμές…

maremar

H αντίστροφη μέτρηση για τη σωτηρία του ιταλικού αερομεταφορέα Alitalia έχει αρχίσει. Στις 30 Απριλίου –δηλαδή σε λιγότερο από δύο εβδομάδες– εκπνέει και η νέα διορία διάσωσής της. Eίχε κηρύξει πτώχευση τον Μάιο του 2017 και επιβιώνει έκτοτε μόνον χάρη στις κρατικές ενέσεις ρευστότητας, όπως αναφέρει η Deutsche Welle. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, προβλεπόταν ότι η οικονομική ενίσχυση του δημοσίου θα ήταν και περιορισμένης έκτασης και βραχείας διάρκειας, ώστε να μην καθηλωθούν στο έδαφος τα αεροσκάφη της Alitalia.

Kanonikos
Kanonikos

Μα τις πτήσεις δεν τις κάνεις με την alitalia αλλά με την delta airlines άρα τι πρόβλημα να έχεις;

wpDiscuz