Έκπτωση 10€ για αγορές από 25€ με την εγκατάσταση του Amazon Assistant @ Amazon [μόνο Prime μέλη, αναλυτικές οδηγίες]

ΈληξεΈκπτωση 10€ για αγορές από 25€ με την εγκατάσταση του Amazon Assistant @ Amazon [μόνο Prime μέλη, αναλυτικές οδηγίες]

Lagoniko K-9Lagoniko K-9   Πριν από 103 ημέρες  
Έκπτωση 10€ για αγορές από 25€ με την εγκατάσταση του Amazon Assistant @ Amazon [μόνο Prime μέλη, αναλυτικές οδηγίες]
-10 €

Ημ. Λήξης : 14-07-2019

Μπορεί η προσφορά να αφορά τα Prime μέλη όμως υπάρχει πάντα η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών οπότε όλοι μπορούν να την εκμεταλλευτούν.

Πόσο μάλλον όταν την ερχόμενη Δευτέρα & Τρίτη 15-16/07 είναι η Amazon Prime Day με εκπτώσεις που θυμίζουν Black Friday και θα αφορούν κυρίως τα Prime μέλη.

Ας δούμε τη διαδικασία ώστε κάποιος με λογαριασμό στο Amazon να ενεργοποιήσει αρχικά τη δοκιμαστική Prime συνδρομή και στη συνέχεια να εγκαταστήσει το Amazon Assistant για να πάρει την έκπτωση.

Οι παρακάτω διευθύνσεις οδηγούν για κάθε τοπικό Amazon στη σελίδα ενεργοποίησης της δοκιμαστικής συνδρομής (Amazon Prime free trial).

Για παράδειγμα στο αγγλικό Amazon.co.uk επιλέγουμε το πορτοκαλί πλαίσιο «START YOUR 30-DAY FREE TRIAL” και στην επόμενη σελίδα ξανά το πορτοκαλί πλαίσιο «Try Prime FREE – pay later” οπότε και ξεκινάει ο δοκιμαστικός μήνας.

Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε να ακυρώσουμε την αυτόματη ανανέωση της συνδρομής πριν  λήξει η δοκιμαστική περίοδος, διαφορετικά θα χρεωθούμε τη μηνιαία συνδρομή Prime που στο αγγλικό Amazon είναι £7,99.

Για να ακυρώσουμε τη συνδρομή πηγαίνουμε στο Your Account -> Manage Your Prime Membership  και στο πλαίσιο «Membership Management» υπάρχει η επιλογή «End Trial and Benefits”. Το Amazon στέλνει e-mail υπενθύμισης λίγες μέρες πριν το τέλος της free trial αλλά καλό είναι να έχουμε κι εμείς μια υπενθύμιση για τη διακοπή της.

--------****---------

Από τη στιγμή που γίναμε Prime μέλη, μπορούμε να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση του Amazon Assistant ώστε να πάρουμε την προσφορά.

Το συγκεκριμένο extension συγκρίνει τις τιμές από προϊόντα που ψάχνουμε με αυτές στο Amazon, δείχνει πληροφορίες για τις προσφορές, την εξέλιξη παραγγελίας κλπ. Το θετικό είναι ότι μόλις πάρουμε την έκπτωση μπορούμε να το απεγκαταστήσουμε.

 • Amazon.co.uk   (Έκπτωση 10£ για αγορές άνω των 25£  έως 28/07)
 • Amazon.de   (Έκπτωση 10€ για αγορές άνω των 25€  έως 21/07)
 • Amazon.com (Έκπτωση 10$ για αγορές άνω των 50$  έως 30/07)
 • Amazon.fr   (Έκπτωση 10€ για αγορές άνω των 25€  έως 21/07)
 • Amazon.es   (Έκπτωση 10€ για αγορές άνω των 25€  έως 21/07)
 • Amazon.it   (Έκπτωση 10€ για αγορές άνω των 25€  έως 21/07)

Αν πάρουμε ως παράδειγμα το αγγλικό Amazon.co.uk και ως browser τον Chrome. Θα επιλέξουμε το πορτοκαλί πλαίσιο “Install now for Google Chrome”  και αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση θα δούμε το εικονίδιο του Amazon Assistant στον browser. Αφού δείξει κάποιες πληροφορίες θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο με την προσφορά και επιλέγοντας “Redeem offer now” θα μας πάει σε νέα σελίδα και η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί. Αν δεν εμφανιστεί θα πρέπει να δούμε μήπως η ενεργή χώρα δεν είναι το United Kingdom και να την αλλάξουμε από τα settings του assistant.

Η έκπτωση εμφανίζεται στο τελευταίο βήμα πριν την πληρωμή και ισχύει μόνο για προϊόντα που πωλούνται από το Amazon και δεν είναι fulfilled ή από 3ους πωλητές.

-------*****-------

Κάνοντας κάθε φορά απεγκατάσταση του Assistant μπορούμε να πάρουμε το bonus σε όλα τα τοπικά Amazon. Εδώ όμως η διαδικασία είναι πολύπλοκη και δεν προτείνεται σε μη εξοικειωμένους με το Amazon χρήστες.

 • Αρχικά κάνουμε απεγκατάσταση του Amazon Assistant.
 • Στη συνέχεια γινόμαστε Prime μέλη στη σελίδα του Amazon από τη νέα χώρα που θα πάρουμε την προσφορά π.χ. στο γαλλικό Amazon
 • Εγκαθιστούμε ξανά το Amazon Assistant από το link του Amazon.fr
 • Στα settings του Assistant επιλέγουμε Γαλλία
 • Αν δοκιμάσουμε να πάρουμε την προσφορά θα μας εμφανίσει ότι είναι αδύνατο λόγω των country settings του λογαριασμού μας.
 • Θα πρέπει να μεταβούμε στον τρέχον βασικό μας λογαριασμό για να τον μεταφέρουμε. Αυτό γίνεται από το Manage Your Content and Devices -> Preferences -> Change Country/Region Settings. Εκεί θα πρέπει να προσθέσουμε μια οποιαδήποτε γαλλική διεύθυνση, μπορούμε να βρούμε μια τυχαία στο google maps.
 • Πηγαίνουμε ξανά στο Amazon Assistant όπου μας δίνει το bonus και για το Amazon.fr.

------*****-------

Υπάρχουν και άλλα bonus που δίνει το Amazon αλλά είναι συνήθως για επιλεγμένους λογαριασμούς. Τα παρακάτω είναι προσφορές για το πρώτο login από την εφαρμογή του Amazon και εμφανίζουν άμεσα αν αυτός που τα κλίκαρε μπορεί να πάρει μέρος.

 • Amazon.co.uk   (10£ για την 1η είσοδο από το app)
 • Amazon.de   (15€ για την 1η είσοδο από το app)
 • Amazon.fr   (5€ για την 1η είσοδο από το app - λήξη 10/07)
 • Amazon.es   (5€ μετά από αγορά αξίας 5€ από το app )

Αν κάποιος δικαιούται την έκπτωση μπορεί να τη συνδυάσει με αυτή του Amazon Assistant. Θα πρέπει πρώτα να προστεθεί το προϊόν από το κανονικό site του Amazon και το τελικό checkout να πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής.

(15)
Ευρώπη

15 Σχόλια για "Έκπτωση 10€ για αγορές από 25€ με την εγκατάσταση του Amazon Assistant @ Amazon [μόνο Prime μέλη, αναλυτικές οδηγίες]"

Ειδοποιήσεις:
avatar
1200
Lefteris2

Χαρας στο κουραγιο σου ρε φιλε 🙂

Lefteris2
Lefteris2

Sorry, the browser you’re using is incompatible with this promotion.
Please open this page using one of the compatible browsers like Google Chrome or Mozilla Firefox.

Δοκίμασα και με τους 2 και με όλες τις ενημερώσεις αλλά έχει πεισμωσει η αμαζόνα.

antreas

μπραβο, ειδικα τωρα που το prime day πλησιαζει ειναι ευκαιρια να ευκμεταλευτει καποιος την προσφορα. Για να δουμε τι προσφορες θα εχει φετος

spy_vlsi

Άρα το 10αρι θα το πάρεις για ένα κατάστημα που επέλεξες. Δλδ αν κάποιος κάνει εγγραφή στο γερμανικό το 10αρι θα είναι για το γερμανικό και Μόνο; για να πάρουμε σε όλα πρέπει να κάνουμε την “πολύπλοκη” διαδικασία;

dr.dr.pleeaaaazee

Ευχαριστούμε! Έχει κάποιος ένα παράδειγμα προϊόντος για να δω αν έχω κάνει σωστά τη διαδικασία. Σε ένα προϊόν από AmazonBasics μου δίνει έκπτωση σε ένα άλλο όχι.

wpDiscuz